Ved dødsfall

Hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg komme meg gjennom dette? Spørsmålene er mange. Her er seks punkter som kan lede deg gjennom de praktiske delene av prosessen.

les mer

Begravelse

Nærmeste pårørende avgjør hvordan begravelsen skal foregå. I noen tilfeller vil den avdøde selv ha uttrykt spesielle ønsker for begravelsen.

les mer

Gravminnet

De fleste synes det er godt å ha en grav å gå til, spesielt på merkedager og i høytidene. Et gravsted hjelper pårørende å gi utløp for sorgen. 

les mer

Sorg

Sorg er en naturlig reaksjon når du har mistet en som står deg nær. Sorgprosessen er nødvendig for å klare å ta avskjed med noen som er blitt en del av vårt liv og vår egen identitet. 

les mer
BESTILL BLOMSTER

Minnesider

Dødsannonser

På våre minnesider kan alle som ønsker å hedre og minnes et familiemedlem eller en venn få muligheten til det. Skriv gjerne inn din siste hilsen, tenn et lys eller gi en gave om dette er opprettet på minnesiden. Om familien ønsker kan de også legge inn personlige minner om avdøde i form av tekst, bilder, filmer eller linker. Praktisk informasjon om begravelsen finnes også på siden.

Besøk våre minnesider her
Vi som arbeider i Hviding begravelsesbyrå i Stavanger, Ryfylke og Sola, vil gjerne uttrykke vår medfølelse hvis du har mistet noen som sto deg nær. Vi har et ønske om å være til hjelp og støtte i en av livets tyngste stunder. 
 
bg-infobox-forside
bilde-forside
Hviding Begravelsesbyrå har kontorer i Stavanger og på Tau. Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Kvitsøy,  Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.
 
Vi står til tjeneste både hverdag og helg uten pristillegg.
Vi har gravsteinsutstilling i våre lokaler på Åsen
Gravsteinsutstilling

Åpningstider:

 
Vi har døgnåpen vakttelefon.

Kontakt oss på : 51 82 00 50
IMG_7571
Vi som arbeider i Hviding begravelsesbyrå i Stavanger  og Ryfylke begravelsesbyrå på Jørpeland vil gjerne utrykke vår medfølelse hvis du har mistet noen som sto deg nær. Vi har et ønske om å være til hjelp og støtte i en av livets tyngste stunder. 
 
les mer
bilde-forside