Om Hviding

Vi som arbeider i Hviding vil kunne stå til tjeneste med de mange praktiske ting som må ordnes ved et dødsfall, og vil gjøre vårt beste for å bidra til en verdig begravelse.


Hviding er distriktets eldste begravelsesbyrå, og våre medarbeidere har lang erfaring med å møte sørgende. Denne oppgaven er krevende, men vi ønsker å være til hjelp og støtte i en vanskelig situasjon. Vi kan også gi råd og veiledning utover det som angår selve gravferden. 

Vårt byrå er medlem av Virke Gravferd. Dette er et kvalitetsstempel som innebærer at vi må oppfylle bransjens krav til kvalifikasjoner, som jevnlig blir kontrollert av et eget utvalg. Virke Gravferd samarbeider også med Forbrukerrådet. 

Vi har forpliktet oss til å følge strenge etiske regler, som forutsetter hensynsfullhet og verdighet i yrkesutøvelsen. Vi har taushetsplikt om alle personlige forhold.

I tillegg til hovedkontoret i Stavanger driver vi også en avdeling på Jørpeland som er kjent som Ryfylke begravelsesbyrå og Sola begravelsesbyrå.

Dette nettstedet er laget for å gi lett håndterlig informasjon om noen av de mange spørsmålene som kan oppstå i en slik vanskelig situasjon. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp og bistand i forbindelse med dødsfall.
Hviding Begravelsesbyrå har kontorer i Stavanger. Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger,  Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.

Kontakt

Auglendsmyrå 7,
4016 Stavanger,

Telefon: 51 82 00 50 
post@hviding.no

les mer
BESTILL BLOMSTER
Vi har gravsteinsutstilling i våre lokaler på Åsen
Gravsteinsutstilling

Åpningstider:

 
Vi har døgnåpen vakttelefon.

Kontakt oss på : 51 82 00 50
IMG_7571