Ved dødsfall

Hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg komme meg gjennom dette? Spørsmålene er mange. Her er seks punkter som kan lede deg gjennom de praktiske delene av prosessen:


1. Kontakt nær familie og pårørende.

2. Kontakt begravelsesbyrå. Når du ringer oss vil vi først av alt spørre deg om avdødes navn, og hvor dødsfallet har skjedd. Hva som så skjer videre vil avhenge av åsted for dødsfallet. Se oversikten her
 
3. Når vi har fått klarhet i åsted for dødsfallet vil vi gjerne invitere deg til en konferanse for å få klarhet i de forskjellige detaljene som må bestemmes i forbindelse med begravelsen. Dette møtet vil typisk vare en til to timer, og vil holdes på et sted og tidspunkt som passer best for deg (gjerne i et privat hjem eller i Hvidings kontorlokaler). 

Det kan være vanskelig for de etterlatte å komme til enighet om hvordan ting skal gjøres. Når man møter slike utfordringer er det klokt å sette til side egne krav, og heller tenke på hva man har til felles og hva den avdøde ville ha følt og satt pris på.

4. Etter konferansen vil prest eller annen person som kan lede begravelsesseremonien ta kontakt med dere.

5. Kontakt arbeidsgiver, bekjente, kollegaer og venner for å informere om dødsfallet og begravelsen.
 
6. Be om assistanse fra venner, naboer og andre, slik at du kan få hjelp til dagliglivets praktiske gjøremål i dagene før og etter begravelsen.
Hviding Begravelsesbyrå har kontorer i Stavanger. Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger,  Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.

Åsted for dødsfall

Når du ringer begravelsesbyrået vil vi først av alt spørre deg om avdødes navn, og hvor dødsfallet har skjedd. Hva som så skjer videre vil avhenge av åsted for dødsfallet. 

les mer
BESTILL BLOMSTER
Vi har gravsteinsutstilling i våre lokaler på Åsen
Gravsteinsutstilling

Åpningstider:

 
Vi har døgnåpen vakttelefon.

Kontakt oss på : 51 82 00 50
IMG_7571